Nye Citroën Spacetourer

sort bil fra siden

CITROËN SPACETOURER - med inntil 9 seter!

Drømmer du om en tur ut i det blå for hele familien? I Citroën SpaceTourer er det et hav av muligheter. Tenk å få med seg alle mann alle på tur. Med Citroën SpaceTourer er dette mulig og all transport gjøres med en og samme bil. Citroën SpaceTourer har mange smarte funksjoner og smart teknologi som gjør livet mer praktisk, enkelt og behagelig. Den tilpasser seg dine behov med mange konfigurasjonsmuligheter (antall seter og utstyr) og du kan bl.a. få inntil 9 seter.

Tre lengder og en rekord
Citroën SpaceTourer blir tilgjengelig i tre lengder med en kompakt versjon: 4.60m, 4.96m og 5.30m). Dette er enestående i dette segmentet. Det sies at de beste varebiler er den korteste, ikke sant?

1,90m under taket
Det er ingen grunn til å presse seg sammen! Med Citroën SpaceTourer er du klar for å parkere i lave parkeringshus. Dette uten å skrape i taket.

Romslig med plass til hele familien
Der er plass til alt i SpaceTourer fra den eldstes gitar til den yngstes rullebrett.
Med en forsterket struktur tåler SpaceTourer en belastning på opp til 1.400 kg. Det gjør det hele mye lettere, ikke sant?

Reis på første klasse
Skjem bort passasjerene dine! Hver og en av besetningen får rikelig med plass på høyeste nivå.

Hold hodet høyt
Viktig kjøreinformasjon prosjekteres direkte opp på frontruten. Nå er det ingen unnskyldninger for ikke å holde fokus på veien.

Åpne bakluken enkelt
Har du hendene fulle? Det er ikke noe problem: Skydedørene kan åpnes ved å stikke foten inn under hjørnet av støtfangeren bak. Det er en stor fordel, for eksempel når du skal sette inn en barnestol eller sittepute og med armene fulle.

Rekord i lavt forbruk
Testene så langt sier: Citroën SpaceTourer har det laveste forbruk på 5,1 l / 100 km i sitt segment og et utslipp på 133g CO2 (BlueHDi 115 Stopp&Start og 6 gir).

Vil du vite mer om Citroen SpaceTourer?

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat.

spacetourer innvendig sorte seter