Citroën Grand C4 Picasso

Citroën Grand C4 Picasso med Citroën avansert komfort


Citroën Grand C4 Picasso er en stasjonsvogn som har masse utstyr og et bagasjerom på 645 liter. Du får derfor mer plass for pengene enn med noen annen stasjonsvogn! Dette er familiebilen som er morsom å kjøre, økonomisk, miljøvennlig og som du alltid vil tilbake til.

 • 645 liter bagasjerom
 • 7 seter
 • Touch screen
 • Nøkkelfri adgang og start
 • Parkeringssensor foran og bak
 • Mørktonede ruter bak
 • Ryggekamera
 • Automatisk klimaanlegg
 • Navigasjon
 • Solgardiner 2. rad
 • LED-kjørelys og 3D LED-baklys
 • Multifunksjonsratt i skinn

C4 Picasso sølv forfra

Technospace
Citroën Grand C4 Picasso har funnet en balanse mellom flytende linjer og romslig interiør. Samtidig som Citroën Grand C4 Picasso setter en ny standard med sitt størrelsesforhold, takket være de mulighetene modulplattformen EMP2 gir, har bilen også det beste innvendige utstyret i sin klasse, den er brukervennlig, og den tar vare på miljøet.

BlueHDI - best i klassen
Takket være BlueHDi-motoren 150 Euro 6 er Citroën Grand C4 Picasso den første MPV i sitt segment som reduserer CO2-utslippet til 110 g/km med en ytelse på 150 hk. Denne teknologien filtrerer 99,9 % av alle dieselpartikler og eliminerer 90 % av NOx-partikler (nitrogendioksid).

Miljøbevissthet
Et redusert miljøavtrykk var en del av spesifikasjonene til Citroën Grand C4 Picasso. I tillegg til miljøvennlige motorer har følgende faktorer virket inn: Den har blitt letter, og med partikkelfilteret (FAP) er utslippet bedre enn det som kreves i de fremtidige EU-miljøstandardene.

Flytende design
Citroën Grand C4 Picasso er først og fremst en bil med flytende og elegante linjer, men utmerker seg også gjennom sin uttrykksfulle karakter. Den unike fronten, det robuste bakpartiet med en heldekkende, elektronisk styrt bakluke og de stramme linjene er et klart uttrykk for en ny epoke.

C4 Picasso innvendig mange seter

Stilrene linjer
Med sine stilrene linjer frigjør kupeen både blikk og sjel. Romsligheten er ytterligere forbedret ved hjelp av den forlengede akselavstanden som gir bedre plass til bena.

Alt om bord er utviklet med tanke på komfort, og et automatisk klimaanlegg med to soner gjør det mulig med individuell innstilling for høyre og venstre side i kupeen.

Et stemningsfylt interiør
Citroën Grand C4 Picasso har et lyst, stemningsfylt Interiør som er usedvanlig romslig og trivelig. Materialene er raffinerte og kupeen kan fås utstyrt med seter med en komfortabel massasjefunksjon.

Mengder av plass
Citroën Grand C4 Picasso er gjennomtenkt til minste detalj for at alle i bilen skal føle seg vel. Innvendig er bilen ryddig og romslig. Citroën Grand C4 Picasso kan by på 7 romslige sitteplasser i en elegant bil som i tillegg alltid er tilkoblet, og det under alle omstendigheter og på alle typer veier. Interiøret er grundig uttenkt for å svare nøyaktig til dine behov og ønsker. Denne bilen har gjort modularitet til en av sine sterke sider.

C4 Picasso bagasjerom med kofferter

Stort bagasjerom
Grand C4 Picasso har et bagasjerom på hele 645 liter VDA. Det er 69 liter mer enn tidligere, for oppbevaring av selv den mest plasskrevende bagasje.

Nysgjerrig? Bestill prøvekjøring her.