Nybil

BilSenter AS er merkeforhandler i Fredrikstad og Hvaler for kvalitetsmerkene Honda og Citroen. Vi er en stor aktør innenfor nybil- og bruktbil- salg i Nedre Glomma Regionen. Vi holder til sentralt i «Bilbyen» på Råbekken, ved RV109, midt i mellom Sarpsborg og Fredrikstad.

Vi har et komplett bilsenter med autorisert og godkjent verksted og vi har eget delelager. BilSenter AS er din samarbeidspartner innenfor «alt som har med bil å gjøre».

BilSenter AS ønsker at du, som vår kunde og gjest, skal få god veiledning og rådgivning ved valg av korrekt bil og korrekt utstyr. Vi ønsker at du skal føle trygghet, og at du får en god opplevelse, her hos oss på BilSenter AS. Det er derfor viktig at vi har fokus på en åpen og god dialog slik at vi i sammen kan komme frem til det riktige valget av din bil. Det riktige valget av bil og utstyr er viktig både for deg, som vår kunde, og for oss som din samarbeidspartner. Det er på denne måten vi best skaper gode og langsiktige forhold mellom kunde og leverandør. Vi er her for deg i morgen også.

Kontakt vår salgsavdeling slik at vi i sammen kan finne riktig bil til deg.


Nye C3 hvit med røde og sorte detaljer

Honda Civic rød i fjellandskap

Sosliale medier